Влада

Аброськін у Житомирі представив нового заступника начальника обласної поліції, в декларації якого – 3 млн грн готівки

30 August 2017, 14:55

30 серпня перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін у рамках робочої поїздки на Житомирщину представив особовому складу головного управління Національної поліції в області нового заступника начальника ГУНП Сергія Крупєя.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

«Полковник поліції віднині працюватиме по протидії криміналітету та боротьбі зі злочинністю. Сергій Крупєй має багаторічний досвід роботи у підрозділах карного розшуку, де від рядового оперативника пройшов усі етапи служби до заступника начальника главку Київщини. Оголошуючи наказ Голови Національної поліції України, В’ячеслав Аброськін сказав, що призначений керівник є досвідченим бойовим офіцером та розшуківцем, який, повернувшись на службу, працював у Северодонецькому відділі поліції на Луганщині, де проявив свій професіоналізм, принциповість та відповідальність», - йдеться у повідомленні.

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін окреслив низку конкретних завдань, що стоять перед поліцією, як регіону, так і України загалом:

«Люди повинні відчувати себе у безпеці і жодні кримінальні авторитети не мають впливати на ситуацію у нашій країні. Ми повинні служити та захищати, аби громадяни відчували нашу реальну допомогу. Тривають зміни у системі поліції, створюються нові підрозділи, йде реформування  існуючих, поліпшується матеріально-технічне оснащення та заробітна плата поліцейських. Звісно, не все одразу відбувається, але це неминуче зробить нас кращими,» - сказав перший заступник голови Нацполіції.  

Сергій Крупєй зазначив, що знайомий та співпрацював з багатьма поліцейськими Житомирщини, очолюючи підрозділи кримінального блоку на Київщині. Відтак наявний досвід допоможе і у подальшій роботі.

В декларації за 2016 рік начальника тренінгового центру головного управління Національної поліції в Київській області Сергія Крупєя немає інформації про зарплату, єдині вказані доходи – його пенсія 111 тис. 796 грн та зарплата дружини – 36 тис. 441 грн. Готівкою новопризначений заступник начальника ГУНП в Житомирській області задекларував 3 мільйони гривень, 50 тисяч доларів США та 10 тисяч євро.

Як повідомляв Житомир.info, з липня минулого року заступником начальника ГУНП – начальником кримінальної поліції був Валерій Бондар, який разом з начальником головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеславом Печененком служив у полку особливого призначення «Дніпро-1». 

 

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі