Влада

У начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області з’явився ще один заступник – товариш по службі в полку «Дніпро-1»

19 July 2016, 10:25

У начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслава Печененка з’явився ще один заступник, який служив з ним в у полку особливого призначення «Дніпро-1».

На сайті ГУНП в розділі «Керівництво» є інформація, що капітан поліції Бондар Валерій Анатолійович – т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції – начальник кримінальної поліції.

Біографії та інформації про представлення нового виконуючого обов’язки заступника начальника на сайті обласного управління Нацполіції станом на ранок 19 липня немає.

В Інтернеті можна знайти інформацію, що Валерій Бондар проживає в Дніпрі (колишній Дніпропетровськ), коли Печененко був командиром полку «Дніпро-1», Бондар був його заступником, начальником штабу полку.

Нагадаємо, 5 липня начальник ГУНП представляв особовому складу т.в.о. заступника начальника, підполковника поліції Лисогора Артема Володимировича, який також раніше проходив службу в полку «Дніпро-1».

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня представили нового начальника обласного управління Нацполіції В’ячеслава Печененка – він з Дніпра (колишній Дніпропетровськ), з травня 2014 року служив в полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», з січня – командир полку «Дніпро-1».

 

В'ячеслав Печененко (зліва) та Валерій Бондар

Фото зі сторінки Валерія Бондаря в фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі