Місто

Другий Космічний напівмарафон запрошує волонтерів до участі у спортивному святі до Дня міста Житомира

31 August 2017, 12:48

 Для проведення другого Космічного напівмарафону організатори шукають додаткові «руки» та «ноги»! Завданням помічників буде допомога організаторам у реєстрації бігунів, видачі стартових пакетів , забезпечення чіткої функціональності на стартовому містечку, спортивному містечку та дитячих локаціях.

«Кожен волонтер отримає футболку, браслет, наклейку на телефон, плюси до карми та неоціненний досвід в організації всеукраїнського спортивного масового дійства!» - зазначають організатори у своєму оголошенні на сторінці у Facebook.

Реєстрація доступна за посиланням: https://goo.gl/egbNwm. Перша зустріч відбудеться в сесійній залі Житомирської міської ради (Будинок з годинником на Михайлівській) 04 вересня в понеділок о 16.30 год.

Крім того, яскравих вражень на дистанціях будуть додавати спеціальні гості - бігуни-пейсмейкери. Це ті бігуни, які задають темп та ритм бігу та допомагають іншим бігунам долати дистанцію.

«Ми сподіваємося, що для кожного з вас забіг буде максимально комфортним і позитивним, а якщо ще і маєте ціль пробігти на час 1:50, ласкаво просимо приєднатися до компанії Влада і Максима, бігунів-пейсмейкерів», - повідомляють організатори.

Нагадуємо, що реєстрація на участь у Космомарафоні триває за посиланням https://goo.gl/egbNwm. Долучайтеся до спортивної феєрії!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі