Події

Зранку на трасі Київ-Чоп у Житомирській області фура збила двох велосипедистів, загинув 18-річний хлопець

31 August 2017, 13:03

Дорожньо-транспортна пригода сталася на світанку 31 серпня на 253 км автодороги Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 4 години ранку на автодорозі поблизу с. Жеребилівки водій вантажного автомобіля «Ман», 26-річного жителя Кіровоградської області, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які їхали узбіччям у зустрічному напрямку. Унаслідок ДТП один з велосипедистів, 18-річний житель с. Великої Деражні Новоград-Волинського району, отримав смертельні тілесні ушкодження і загинув на місці пригоди. Інший – 22-річний односельчанин загиблого з травмами був доставлений до лікарні. Усі обставини та причини, що призвели до фатальної дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 21 серпня на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі поблизу с. Болярки громадянин Сербії на вантажівці насмерть збив пенсіонерку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі