Місто

У житомирській гімназії першокласників нагодували медом та вручили ключ до знань

1 September 2017, 11:32

Повітряні кульки, квіти та навіть солодкі подарунки. Так у житомирській гімназії №3 святкують день знань. Окрім звичної імпровізованої сцени, на майданчику біля школи: фотозона, експозиція малюнків та незвичні віп-місця для першокласників. В очікуванні свого першого дзвоника малеча ділиться враженнями та планами на навчальний рік.

«Я іду до 1-А, буду там читати, малювати, працювати», - ділиться учениця першого класу Житомирської міської гімназії №3 Маруся.

«Буду вчитися, гратися та заводити нових друзів», - говорить учень першого класу Житомирської міської гімназії №3 Олександр.

«Мені подобається школа, тому що тут непотрібно спати», - зізнається учениця першого класу Житомирської міської гімназії №3 Софія.

Першою вітає першокласників директор гімназії Марія Дорошко, даруючи дітям не лише настановні слова, а й золотий ключик до знань.

«Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. А допоможе вам на шляху до відкриттів і знахідок цей символічний ключ», - каже директор Житомирської міської гімназії №3 Марія Дорошко.

Не оминув свято 1 вересня і мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Саме головне хочу, щоб ви знайшли друзів у цій школі. Це чудова гімназія, третя гімназія, найкраща, а у наступному році на 1 вересня думаю, що ми відкриємо новий корпус і це буде найсучасніша гімназія у Житомирі», - зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Святкова лінійка тривала півгодини. Опісля першокласники гуртом рушили до школи, а по дорозі на свій перший урок на новоспечених учнів чекав сюрприз – ложка меду, аби шкільне життя було солодким.

Як проходило свято Першого дзвоника в екологічному ліцеї №24 дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі