Події

Минулого тижня поліцейські розшукали 5 дітей, які зникли в Житомирській області, - Печененко

4 September 2017, 15:30

За минулий тиждень у Житомирській області поліцейські розшукали 5 дітей, які залишили місця свого проживання.

Про це на своїй сторінці у Facebook 4 вересня написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минулого тижня 5 дітей залишили місця проживання з тих чи інших причин. На щастя, жоден з них не постраждав і всіх їх знайдено та повернуто додому. Але кожен такий факт – для поліції надзвичайна подія і до пошуку дітей залучаються максимум працівників. Серед найбільш тяжких злочинів за цей період – вбивство 3 вересня у с. Пилиповичах Новоград-Волинського району. Чоловік із зареєстрованої мисливської рушниці вистрелив у сина сусідів, попередньо через ревнощі. 45-річний чоловік загинув на місці. Стрілка, який відразу з місця події втік, зараз розшукуємо. У Житомирі затримали двох серійних злодіїв-домушників. У кожного з них уже встановлено до десятка фактів крадіжок з осель жителів обласного центру. Минулого тижня слідчі та спецпризначенці області були залучені до проведення спільно з прокуратурою обшуків у рамках кримінального провадження за фактами рейдерства. Ділки, незаконно заволодівши корпоративними правами та майновими комплексами низки підприємств на території області, завдали збитків на суму близько 30 млн гривень. Загалом проведено 20 обшуків у Харківській, Черкаській, Житомирській та Київській областях. Також поліцейські Житомирщини працювали по забезпеченню публічного порядку у м. Харкові під час футбольного матчу збірних України та Туреччини», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 15-річний житель села Облітки Радомишльського району Житомирської області, який 19 серпня поїхав до Малина у навчальний заклад для здачі документації про проходження ним практики і зник – повернувся додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі