Влада

Суд буде розглядати справу про сумісництво заступника голови Житомирської облради Вілівчука

4 September 2017, 16:03

На 20 вересня цього року в Корольовському районному суді м.Житомира призначений розгляд справи про адмінправопорушення, де відповідачем виступає заступник голови Житомирської обласної ради Максим Вілівчук.

Справа стосується порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Про які саме порушення йде мова у коментарі Житомир.info розповів сам Максим Вілівчук.

«Одне питання, що в кінці минулого року на картку без мого відома було зараховано 20 гривень, начебто сплачених за бронювання замовлення через сайт. Картка на той момент вже була недійсна, про що в мене є виписка з банку. Наступне – це, те, що я, перебуваючи на посаді заступника голови облради, був директором ТОВ. Хоча після обрання я зробив всі необхідні дії – передав свою частку корпоративних прав в керування. Ще навесні цього року мене викликали в управління захисту економіки (Нацполіції), я давав пояснення, потім справа пішла на Київ і тепер призначене судове засідання», - пояснив Вілівчук.

Він зазначив, що приводом стала стаття в одному з місцевих видань. Максим Вілівчук також пояснив, що звільнявся з посади директора ТОВ через суд.

«В травні був суд, і через суд я звільнявся з посади директора ТОВ, бо не було можливості зібрати засновників», - наголосив заступник голови облради.

В декларації Максима Вілівчука за 2016 рік зазначено, що він є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Марія-Полісся», йому належить 50% підприємства. Інші 50% у власності його однопартійця з ВО «Свобода», депутата Житомирської міської ради Віктора Брокарєва.

Нагадаємо, в червні цього року суд закрив провадження по адміністративній справі про вчинення адміністративного правопорушення, пов`язаного з корупцією, відносно першого заступника голови Житомирської облради Сергія Крамаренка.

Як повідомляв Житомир.info, депутат Житомирської облради від ВО «Свобода» Максим Вілівчук на сесії облради 26 вересня 2016 року, після обрання головою обласної ради Володимира Ширми (БПП), був обраний його заступником

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі