Влада

На посаду начальника управління транспорту та зв’язку Житомирської міськради претендує 6 кандидатів

5 September 2017, 09:45

 У Житомирській міській раді 4 вересня закінчився прийом документів на посаду начальника управління транспорту і зв’язку.

Про це у коментарі Житомир.info 5 вересня розповіла начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської рада Наталія Хабарова.

«Прийом документів завершився 4 вересня. На посаду начальника управління транспорту подали документи 6 осіб», - сказала Наталія Хабарова.

В Єдиному державному реєстрі декларацій Житомир.info знайшов декларації трьох кандидатів на посаду начальника управління транспорту міської ради: пенсіонера Михайла Грищука, який входить у керівні органи Житомирського обласного відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Громада і Закон»; Віктора Мошковського, який працює за сумісництвом менеджером з продажу транспортних засобів у ТОВ «Автостиль Київ»; Євгена Древняка, працівника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня міська рада оголосила конкурс і почала шукати нового начальника управління транспорту та зв’язку. З 31 липня мер звільнив Вікторію Климчук-Побережник з посади начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за угодою сторін. За сім місяців цього року вона отримана в міськраді 65 тис. 987 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі