Події

Житомирська обласна прокуратура розбиратиметься із закриттям Корчацької школи

5 September 2017, 10:09

Житомирська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом невиконання посадовими особами Тетерівської сільської ради рішення суду щодо зупинення рішення суду про ліквідацію Корчацької школи.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що посадові особи Тетерівської сільської ради Житомирського району умисно не виконують ухвалу Житомирського районного суду, прийняту для забезпечення розгляду позову щодо зупинення рішення 23 сесії Тетерівської сільської ради від 12.04.2017 року про ліквідацію Корчацької загальноосвітньої школи»,  – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводить районне відділення поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня через незгоду із рішенням сесії сільради Тетерівської ОТГ щодо закриття школи у селі Корчаку місцеві жителі частково обмежили рух транспорту на трасі Житомир–Чернівці. Акція тривала близько півтори години. 18 квітня 2017 року голова Тетерівської ОТГ повідомила, що сесія вирішила закрити школу через «малокомплектність і неефективне використання коштів на її роботу». У травні 2017 року Житомирський районний суд постановив скасувати рішення сесії про ліквідацію навчального закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі