Місто

Під час святкування Дня міста у Житомирі встановлять додаткові сміттєбаки і 15 біотуалетів

7 September 2017, 12:52

На всіх локаціях, де відбуватимуться масові заходи до Дня міста, встановлять додаткові сміттєбаки і 15 біотуалетів.

Про це у коментарі журналісту Житомир.info повідомили у міській раді.

За словами очільника управління комунального господарства Олександра Марцуна, додаткових коштів на прибирання вулиць під час святкувань не виділяли.

«Всі балансоутримувачі відповідають за свої об’єкти. Якщо це проїжджа частина та тротуари, то прибиратиме КП «Управління автомобільних шляхів», зелені зони і сквери – КП «Зеленбуд», прибудинкові території – ЖЕКи, в тому числі й приватні, та ОСББ. Також відповідають і комерційні структури за свої прилеглі території, за вивезення сміття з урн на входах до магазинів, кафе, ресторанів. Ніяких додаткових коштів на санітарне прибирання не виділяється. Проте, додаткові контейнери для сміття та біотуалети будуть встановлюватися. За це відповідають «КАТП 0628» і управління житлового господарства – Оніщенко», – повідомив чиновник.

В УЖГ обіцяють: туалетів вистачить.

«Управління культури нам надало перелік, адреси і кількість. Там, де відбуватимуться масові заходи, будуть встановлені біотуалети. У нас всього є 15 туалетів, всі 15 штук будуть задіяні. Вони будуть стояти на Михайлівській, в районі кінотеатра «Жовтень», де вони зараз стоять. Додатково будуть ставитися в районі Замкової гори», – пояснив в.о. начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрій Оніщенко.

Як повідомляв Житомир.info, на початку літа туалети модульного типу встановили за двома адресами у Житомирі – по вулиці Бориса Лятошинського, 13 та на бульварі Новому, 2-4.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі