Місто

Будівельники не встигають зробити фонтан в центрі Житомира до Дня міста

7 September 2017, 16:18

Будівельники не встигають завершити роботи по встановленню фонтану на вулиці Михайлівській до Дня Житомира. Про це 7 вересня розповів радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

За його словами, попри бажання міської влади встигнути до свята Дня міста, це навряд можливо. Наразі до Житомира ще не прибуло обладнання, необхідне для повноцінної роботи фонтану. Лише після його встановлення будівельники зможуть викласти плитку навколо фонтану.

«Михайлівська практично закінчена і залишився єдиний штрих, щоб вважати її закінченою нормально. Роботи робляться, в понеділок приходить все обладнання для монтажу фонтанів. У понеділок вони почнуть монтаж обладнання. Після того, як буде змонтовано обладнання, буде укладання плитки. Це вже по нашій частині та забере якийсь тиждень-півтори часу. Погода, звісно, впливає, але поки йдемо за графіком. Конкретної дати не було. Ми хотіли на День міста, звичайно, але головне - зробити добре і щоб воно добре працювало. Не на один рік, а щоб воно стояло і радувало житомирян довго. Тому ми женемо, але в межах норм і правил. Закінчимо - здамо, покажемо, що працює», - радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

Нагадаємо, наприкінці серпня Житомирський міський голова висловив сподівання, що новий фонтан на пішохідній Михайлівській буде готовий до Дня міста.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці липня на місці колишнього фонтану неподалік музичної школи імені Бориса Лятошинського розпочалося нове будівництво. Раніше в інтерв’ю мер Житомира розповідав, що спонсорами фонтану виступить італійська компанія і «пан Федансе», який повністю оплатить обладнання фонтану в розмірі 50 тисяч євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі