Політика

Під Житомиром на трасі Київ-Чоп поліція зупинила автоколону «ветеранів АТО», яка їде в Краковець

9 September 2017, 11:04

Вранці 9 вересня на трасі Київ-Чоп біля села Гадзинка Житомирського району поліція зупинила автоколону «ветеранів АТО», після чого учасники колони перекрили рух транспорту.

Пряму трансляцію з місця зупинки вів Штаб блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінці в Facebook.

«Поліція зупинила колонну ветеранів АТО, які їхали до Львова, хочуть в черговий раз нас обшукати. Ми перекрили дорогу для того, щоб домогтися допомоги від людей», - пояснювала дівчина, яке вела пряму трансляцію, одному з водіїв.

На місці події був присутній начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко та його заступник Артем Лисогор. Колону зупинили, бо до поліції надійшов сигнал, що там є зброя і вибухівка.

«Це колона добровольців зі штабу батальйону «Донбас», які слідують на Краковець. Це вже четверта перевірка, яка здійснюється на шляху», - пояснив народний депутат Семен Семенченко, якого, за його словами, визвали учасники автоколони.

Після перевірки дозволів на зброю колона рушила далі.

Нагадаэмо, екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі збирається 10 вересня повернутися в Україну через КПП «Краковець» у Львівській області.

 

Народний депутат Семен Семенченко (фракція Об'єднання "Самомоміч")

Начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі