Місто

Колектив компанії «CBS Холдинг» взяв участь в Космічному напівмарафоні – 2017

11 September 2017, 15:10

10 вересня 2017 року співробітники компанії-забудовника «CBS Холдинг» подолали 2,5 км у рамках Космічного напівмарафону в Житомирі.

Космічний напівмарафон – 2017 вдруге організувала Житомирська міська рада з нагоди Дня міста.

Компанія «CBS Холдинг» займає активну громадську позицію і бере безпосередню участь у житті міст, де будуються об’єкти компанії. В Житомирі забудовник підтримує соціально-культурні і спортивні заходи. Компанія виступає за здоровий спосіб життя, тому у рамках другого «Космічного напівмарафону» співробітники компанії подолали дистанцію у 2,5 км.

«CBS Холдинг» в Житомирі будує житловий район комфорт-класу «Тетерівський бульвар» на Корбутівці.

Про забудовника:

CBS Холдинг – це українська багатопрофільна інвестиційно-промислова група. Компанія будує житлові комплекси в 4 областях України: Сумах, Запоріжжі, Житомирі, Кропивницькому. Холдинг консолідує ряд компаній, які спеціалізуються на девелопменті, послугах генерального підряду, брокерських операціях на ринку житлової і комерційної нерухомості, маркетингу, інформаційних технологіях і консалтингу в сфері нерухомості. CBS Холдинг проводить активну політику регіонального розвитку та є ініціативним учасником Конфедерації будівельників України та Ukrainian Building Community.

Про житловий комплекс:

«Тетерівський бульвар» – масштабний сучасний будівельний проект комфорт класу, який передбачає будівництво ряду будинків з розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою в екологічно чистому і зеленому районі міста, поблизу спортивного комплексу «Динамо».

м. Житомир, р-н Корбутівка, вул. Чуднівська, 113, тел. (0412) 46-07-17.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі