Місто

Сучасна діагностика та лікування судинних захворювань у клініці «Оксфорд Медікал»

13 September 2017, 14:51

У зв’язку з відкриттям нового відділення консультація лікаря флеболога у клініці «Оксфорд Медікал» безкоштовна.

Нині багато людей страждають на захворювання судин, такі як варикоз, розширення вен, тромбофлебіт, атеросклероз. За статистикою такі проблеми мають жінки від 25 років та чоловіки від 40 років. Вказані хвороби потребують тривалого лікування. Крім того, у більшості випадків виникає необхідність оперативного втручання, на яке важко зважитися. Тому надзвичайно важливо вчасно отримати фахову консультацію.

Які причини виникнення хвороб судин?

·         спадкова схильність;

·         значне навантаження на ноги протягом дня;

·         вагітність та пологи;

·         малорухливий спосіб життя;

·         надмірна вага;

·         фізичні навантаження;

·         травми кінцівок.

Важливо знати, що в медичному центрі значна увага приділяється діагностиці та профілактиці.

Методи  лікування у клініці «Оксфорд Медікал.

Лікування судинних захворювань варто проводити на ранніх стадіях, що може забезпечити максимальний ефект. Лікарі-флебологи МЦ «Оксфорд Медікал» використовують сучасні методики лікування, а саме склеротерапію (популярний, ефективний та безпечний метод лікування варикозних вен і судинних «зірочок») та лазерну коагуляцію (сучасний атравматичний і безболісний лікувальний метод).

Всі процедури є малоінвазивними та практично безболісніми, що забезпечує швидкий відновлювальний період. Такі маніпуляції не потребують лікування пацієнта в стаціонарі. Лікарі МЦ «Оксфорд Медікал» з увагою підходять до кожного пацієнта та індивідуально складають план лікування, який підійде, саме для вас.

Детальну інформацію про роботу медзакладу, методики та вартість лікування можна отримати на сайті МЦ «Оксфорд Медікал Житомир» - zhitomir.oxford-med.com.ua.

Запис на прийом по телефону (0412) 55 22 55 або за допомогою форми на сайті.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі