Події

У кількох мікрорайонах Житомира через плановий ремонт відключили світло

13 September 2017, 16:38

Зранку 13 вересня на житомирській Крошні відключили світло.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На вулиці Крошенській десь о 10 годині пропало світло. У РЕМі сказали, проводяться роботи, включать десь о 5 вечора. Розмерзся холодильник, відключилась система в акваріумі. Якби знати, що о 17-й точно включать…» - нарікає читачка.

У кол-центрі підприємства «Житомиробленерго» Житомир.info повідомили, що знеструмлення Крошні пов’язане з плановими роботами на електромережах, і світло з’явиться орієнтовно о 17 годині цього ж дня.

У розділі «Відключення електроенергії» на сайті ПАТ «Житомиробленерго» вдалося знайти дані, що 13 вересня тривають роботи через пошкодження обладнання в районі провулку 1-го Винокурного (мікрорайон Хмільники), які планують закінчити о 17 годині цього ж дня. На Крошні триває капітальний ремонт мереж, він розпочався 13 вересня о 9 ранку і, за даними сайту, також завершиться о 17 годині. Через роботи знеструмлені також дитсадок №26 та підприємство «Міськсвітло».

До кінця робочого дня працівники обленерго також планують завершити заміну дротів та підключення вводу в районі вулиці Соснової (неподалік Польського кладовища), де 13 вересня теж немає світла.

Як повідомляв Житомир.info, через негоду 13 вересня 14 населених пунктів Житомирської області залишилися без світла, Житомира в переліку немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі