Суспільство

У Новограді-Волинському та Коростені відбулися зйомки телепрограми «Ревізор: магазини»

15 September 2017, 12:00

На початку вересня 2017 року знімальна група телепрограми «Ревізор: магазини» відвідала місто Новоград-Волинський Житомирської області.

Про це повідомляє онлайн-видання «Звягель».

«Новоградські підприємці, яким «Ревізор» підготував сюрприз, приїхавши «в гості» у професійне свято, не змогли відсвяткувати спокійно — декому довелося понервувати. Звісно, в мережі одразу з’явилися фотографії та відео з телефонів, відзняте спритниками під час ревізії на чолі з ведучою Наталією Кудряшовою. Відео з ринку «Урожай» зібрало в Інтернеті багато зацікавлених переглядів. Судячи з відгуків працівників ринку і очікувань покупців (чого варті на ринку одні лише слизькі пеньки, на яких обвалюють м’ясні туші), тут було чим «вразити» гостей», - пишуть журналісти.

За даними «Звягеля», знімальна група ревізорів також побувала у декількох відомих магазинах міста. У переліку, за неофіційною інформацією, — «Добриня», «Вілма», «Кооператор». Декому «Ревізор» наполегливо порадив усунути недоліки і пообіцяв приїхати на перевірку. Були й такі, кому дісталося прикре «Ревізор не рекомендує».

Третього вересня ведуча Наталя Кудряшова на сторінці у Фейсбук поділилася світлинами з робочої поїздки до міста, зазначивши: «Це був Новоград-Волинський! Торгові родзинки мене тут вразили...» і повідомила, що чекати виходу програми в ефір на «Новому каналі» слід навесні 2018-го року.

Також на сторінці Кудряшової в соцмережі є дані, що 4 вересня знімальна група «Ревізор: магазини» побувала в місті Коростень Житомирської області. Після цього ведуча виклала в мережу кілька знімків з підписом «Треную навики чистописання в магазинах Коростеня» та «І знов за рибу гроші! Зйомки 2 сезону "Ревізор:магазини" у місті Коростень».

Відео візиту Кудряшової із сайту міста Новограда-Волинського:

Зйомки в Коростені:

Зйомки у Новограді-Волинському:

Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі