Влада

Тетяна Парфентієва виграла конкурс на посаду в управлінні культури Житомирської ОДА

18 September 2017, 12:16

Колишня голова Житомирської районної ради виграла конкурс на посаду головного спеціаліста в управлінні культури облдержадміністрації та претендує на посаду начальника управління.

Про це Житомир.info розповіли читачі. Сама ж Парфентієва в телефонній розмові лише частково підтвердила цю інформацію.

«Я виграла конкурс на посаду головного спеціаліста відділу планово-фінансової роботи управління культури, але ще не пройшло десять днів, за які результати можуть бути оскаржені. Щодо посади начальника управління – конкурс ще не оголошували», - сказала Тетяна Парфентієва журналісту Житомир.info.

Нагадаємо, Тетяна Парфентієва – рідна сестра дружини віце-прем’єр-міністра Людмили Зубко, одна із співзасновниць громадської організації «Житомир, зроби голосніше!», депутат Житомирської районної ради від Блоку Петра Порошенка. Влітку цього року Парфентієва увійшла до складу Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, управління культури Житомирської облдержадміністрації з початку цього року без начальника: голова облдержадміністрації Ігор Гундич 16 січня підписав розпорядження про звільнення Юрія Градовського з посади начальника управління культури. 7 вересня Гундич звільнив заступника начальника управління культури Світлану Дзядевич, яка була в.о., конкурс на посаду на той час ще не оголошувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі