Влада

Кабмін розпорядився протягом 3 місяців позапланово перевіряти заклади на стан техногенної та пожежної безпеки

21 September 2017, 09:43

Кабінет Міністрів України доручив обласним адміністраціям сприяти проведенню перевірок у закладам на стан техногенної та пожежної безпеки.

Розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки» опубліковане на урядовому сайті від 20 вересня 2017 р. № 643-р.

«Погодитися з пропозицією Міністерства внутрішніх справ щодо проведення Державною службою з надзвичайних ситуацій у жовтні — грудні 2017 р. позапланових перевірок стану техногенної і пожежної безпеки у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладахохорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, будинках для людей похилого віку та інвалідів, закладах відпочинку та оздоровлення державної та комунальної форми власності, а також приватної форми власності — у разі письмового звернення суб’єктів господарювання», - йдеться у розпорядженні.

Обласним та Київській міській державним адміністраціям доручено: за участю органів місцевого самоврядування сприяти проведенню перевірок; разом з Державною службою з надзвичайних ситуацій забезпечити проведення роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог техногенної та пожежної безпеки.

Як повідомляв Житомир.info, після пожежі в одеському дитячому таборі, 18 вересня заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов провів нараду з керівниками виконавчих органів міської ради щодо перевірки закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту з питань дотримання заходів пожежної безпеки.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі