Місто

У Житомирі більше 150 зупинок вже обладнали боксами з розкладом руху транспорту

26 September 2017, 17:55

У Житомирі завершують реалізацію проекту бюджету участі, яким передбачалося встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту.

«Більше 150 зупинок вже обладнані боксам з точними розкладами електротранспорту. Тепер не обов’язково безвідома чекати тролейбуса на зупинках, бо можна знати розклад і прийти за 2 хв. до його відправлення», - написав 26 вересня у фейсбук заступник мера Дмитро Ткачук.

Фейсбук-сторінка «Транспорт Житомира» повідомляє, що прибувають останні партії конструкцій для розміщення похвилинних розкладів руху громадського транспорту.

«Окрім центру, точні розклади на зупинках вже отримали мешканці Польової, Крошні, вул.Чуднівської. Незабаром завершиться процес монтажу в решті мікрорайонів міста», - йдеться у повідомленні.

Фото з фейсбуку

Нагадаємо, перші стенди з розкладами руху електротранспорту з’явилися на трьох житомирських зупинках на початку червня цього року. Загалом у місті має з’явитися 200 таких стендів: відповідно до результатів голосування по бюджету участі минулого року, за проектну пропозицію «Встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту» проголосувало 568 людей, вартість проекту – 997 тис 500 грн.

Нижче – опис та фото конструкцій з проекту бюджету участі, який підтримали житомиряни

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі