Місто

Інтерактивна карта капітальних та поточних ремонтів прибудинкових територій в Житомирі

26 September 2017, 19:44

Щороку на ремонти прибудинкових територій з міського бюджету виділяють мільйони гривень. Журналісти Житомир.info вирішили зібрати інформацію про те, куди ці кошти витрачалися останні два роки.

На цій інтерактивній карті з порталу публічних коштів E-DATA та відповідей на інформаційні запити зібрана інформація про:

об’єкти капітального ремонту прибудинкових територій та проїздів за вересень 2015 р.- вересень 2017 р.;

об’єкти поточного ремонту прибудинкових територій та проїздів, де замовником коштів є комунальні ВЖРЕПи за вересень 2015 р.- вересень 2017 р.;

об’єкти поточного ремонту прибудинкових територій та проїздів, де замовником коштів є приватні керуючі компанії за 2016-2017 рр.

Всі ці розділи розбиті на окремі шари, об’єкти ремонту розподілені за кольорами, залежно від виконавця робіт і можна ознайомитися з тим, які ще об’єкти ремонтував цей підрядник.

Завтра, 27 вересня, на Житомир.info вийде друга частина спецпроекту «Гроші під ногами», у якій ми розповімо про те, які компанії заробляють на ремонтах прибудинкових територій, чи зробила влада міста висновки зі скандальних ремонтів на Польовій і як управління житлового господарства порушує умови договорів, які затвердив виконком.

Першу частину спецпроекту «Гроші під ногами» про ремонт житомирських доріг дивіться тут

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі