Події

У Бердичів з Вінницької області вже евакуювали понад 170 осіб

27 September 2017, 10:14

У Бердичів з Вінницької області 27 вересня вже евакуювали понад 170 осіб.

Про це у коментарі Житомир.info сказав заступник начальника управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Василь Гриб.

«179 осіб з Вінницької області евакуювали до Бердичева, з них 50 дітей. Людей розмістили у Палаці культури, Геріатричному пансіонаті та у Будинку офіцерів», - сказав Василь Гриб.

Станом на 9 годину ранку з Вінницької області евакуйовано приблизно 15 тисяч людей. Вибухи тривають по 3 на 1 хвилину, а вночі були вибухи щосекунди.

У військовій прокуратурі Центрального регіону України повідомляють, що на місці події працюють слідчо-оперативні групи.

«26 вересня 2017, близько 22 години на майданчику зберігання боєприпасів однієї з військових частин дислокованої у Вінницькій області, сталися неконтрольовані вибухи снарядів 122 і 125 калібру. Станом на теперішній час на місці надзвичайної події працюють слідчо-оперативні групи військових прокуратур Центрального регіону України та Вінницького гарнізону, Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області. 27 вересня 2017 військовою прокуратурою Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального Кодексу України за фактом вчинення диверсії на території військової частини яка дислокована у м. Калинівці Вінницької області. Наразі з’ясовуються обставини події та проводяться першочергові слідчі дії», - повідомляють у військовій прокуратурі

Нагадаємо, 27 вересня з Житомира були відмінені всі автобуси до Вінницької області через вибухи на військовому складі в селі Калинівка.

Як повідомляв Житомир.info, уночі з 26 на 27 вересня поліцейських Житомирщини підняли по тривозі у зв’язку з надзвичайною подією поблизу м. Калинівки Вінницької області. Сформований з 70 поліцейських зведений загін резервних сил вирушив до зони лиха для залучення до виконання першочергових завдань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі