Місто

Акція від медичного центру «Матерна» у Житомирі: безкоштовна консультація репродуктолога

12 October 2017, 09:30

Часи і цінності змінюються. Незмінним залишається лише щастя вперше побачити найкраще творіння на Землі - вашу дитину, найщирішу посмішку - посмішку вашого малюка, почути найпотрібніші слова - мама і тато. Діти - це цінність, не підвладна жодним змінам. Це знають наші фахівці - репродуктологи, які пишаються нашими досягненнями - дітками, народженими за допомогою новітніх репродуктивних технологій. Медичний центр «МАТЕРНА»  існує для того, щоб ви пізнали радість батьківства.

У вересні «МАТЕРНА» відзначила 2 роки. На честь цього ми оголошуємо про початок АКЦІЇ - безкоштовна консультація репродуктолога в одній з кращих клінік Житомирської області і єдиній в області з повним циклом ЕКЗ.

Умови акції:

1. Акція триватиме 1 місяць - з 2 по 31 жовтня. Прийом ведеться з понеділка по п'ятницю з 13.00 до 17.00, в суботу з 9.00 до 13.00.

2. Первинний безкоштовний прийом здійснюється досвідченим фахівцем в області репродукції і лікування безпліддя Циганюк О.П. Такий прийом включає в себе складання історії хвороби та розгорнуту консультацію.

3. Акція діє для пацієнтів, які звертаються в нашу клініку перший раз.

4. Попередній запис за телефонами:

    (068) 860-99-64, (093) 778-47-47, (0412) 44-65-90.

5. Кількість прийомів фахівця обмежена. Тому для Вашого комфорту Вам можуть запропонувати запис на інший день.

6. Без акції вартість прийому лікаря репродуктолога становить від 280 до 400 грн.

В медичному центрі «МАТЕРНА» працюють висококваліфіковані гінекологи, уролог-андролог, лікар ультразвукової діагностики, генетик, дерматовенеролог, ембріологи. У нас Ви можете здати всі аналізи, необхідні для уточнення діагнозу. Клініка оснащена сучасним діагностичним обладнанням. Прийом ведеться в доброзичливій  і комфортній обстановці за адресою м. Житомир, провулок Меблевий 3-А, www.materna.com.ua.

Наша співпраця буде плідною!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі