Політика

Нардепи міжфракційного об’єднання «За Житомирщину» проситимуть Кабмін виділити гроші на зарплату медикам Житомира

28 September 2017, 10:56

Народні депутати з міжфракційного об’єднання «За Житомирщину» направлять звернення до Кабміну щодо виплати субвенції на зарплату медикам в повному обсязі.

Про це на сесії Житомирської міської ради 28 вересня повідомив народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Вчора було засідання Кабінету міністрів і було прийняте рішення, щоб виділити Житомирській області 17 млн грн субвенції. Ми розуміємо, що цих коштів недостатньо, і депутати міжфракційного парламентського об’єднання «За Житомирщину» підписали звернення до Кабінету міністрів, щоб виділити додаткові кошти і покрити весь розмір субвенції не з місцевих бюджетів, а за рахунок перевиконання державного бюджету. Зі свого боку ми зробимо все, щоб питання виплати медичної субвенції в повному обсязі було вирішене», - повідомив нардеп.

Нагадаємо, в грудні 2014 року у Верховній Раді було створене міжфракційне депутатське об’єднання «За Житомирщину», яке очолив Павло Дзюблик (фракція «Народний фронт»). 

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 26 вересня депутати міської ради проголосували за виділення з бюджету Житомира 13,8 млн грн на зарплати медичним працівникам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі