Україна

Від Януковича на Київ підуть спортсмени і музиканти?

7 April 2008, 11:02

Партія регіонів в понеділок має намір визначатися зі своїм списком до Київради.

Як повідомляє джерело в президії партії, претендентів на місця у Київраді визначатимуть під час засідання президії в понеділок.

За словами співрозмовника, станом на ранок понеділка на першу десятку списку уже є понад 30 претендентів.

\"Причому спостерігається тенденція переформатувати склад майбутньої фракції Партії Регіонів у Київраді порівняно з нинішнім на користь, так званих, донецьких або людей стовідсотково лояльних до них\", - зазначив співрозмовник.

\"Тож список ПР до Київради може виглядати так: Дмитро Табачник, Ян Табачник (народні депутати від Партії регіонів), Олександр Волков (або спортсмен, або Волков Олександр Михайлович – один з лідерів блоку Кучма), Вадим Рабинович (власник ФК \"Арсенал\", та Євген Геллер (нардеп ПР)\", - повідомив співрозмовник.

Причому, за наявною у нього інформацією Геллер буде виконувати функцію \"смотрящего\" за фракцією від донецького крила ПР\".

\"Таким чином ні у кого немає сумнівів, чим у випадку проходу до Київради в такому складі буде займатися ця культурно-спортивна фракція\", - підсумував співрозмовник.

Як відомо, раніше член Партії регіонів Андрій Клюєв повідомив, що депутат Дмитро Табачник буде висунутий кандидатом в мери Києва від Партії регіонів.

Раніше претендентом від партії називали Василь Горбаля.

Українська правда

http://www.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі