Події

У Коростишеві Житомирської області вночі горів один із дерев’яних корпусів санаторію «Тетерів»

1 October 2017, 12:45

У ніч з 30 вересня на 1 жовтня у Коростишеві горів один із дерев’яних корпусів санаторію «Тетерів».

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«1 жовтня о 04:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у нежилому корпусі санаторію «Тетерів», що знаходиться у м. Коростишів. Про це рятувальників сповістив охоронець закладу. До місця події було направлено два відділення рятувальників. З’ясувалося, що горить дерев’яна будівля восьмого корпусу загальною площею 200 кв.м. Через значне пожежне навантаження вогонь швидко розповсюджувався приміщенням. Будівля не експлуатувалася близько 15 років. У ній зберігалось списане майно, переважно меблі. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення підрозділу з лісового господарства. До вододжерела, що знаходиться на території санаторію, ускладнений під’їзд пожежних автомобілів, тому воду доводилось забирати із іншої водойми за межами закладу», – йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, силами бійців ДСНС та лісівників о 05:12 пожежу локалізовано, а о 10:40 – ліквідовано.

Вогонь знищив корпус, але не встиг перекинутися на сусідні будівлі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу підрозділів ДСНС та лісівників, а також 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, через пожежу в заповіднику Житомирської області вигоріло 120 га лісу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі