Місто

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» розпочне пошук працівників у Бердичеві

2 October 2017, 16:38

Завод «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі відкриває новий напрямок рекрутингу працівників. Нові кадри компанія планує шукати у Бердичеві, який за словами керівництва підприємства ідеально підходить за інфраструктурою, недалеким розташуванням від Житомира та конкурентним ринком праці.

«Наша зона набору персоналу обмежувалась містом Житомиром і, можливо, радіусом до 10-15 кілометрів. Власне, якщо починати подальший розвиток підприємства, очевидно, що нам стало тісно в місті Житомирі. Ми з цих маленьких штанців вже, образно кажучи, виросли. І нам треба розширювати географію набору персоналу. Якщо говорити - чому Бердичів: ідеальна інфраструктура, ідеальне транспортне сполучення. І за цим майбутнє. Якщо ми будемо посилатись на досвід Європейського союзу, люди шукають роботу в радіусі 50-60 кілометрів. І це стандарт. І нічого дивного немає в тому, коли люди йдуть туди, де краща робота», - розповів фінансовий директор підприємства «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський.

«Це наш тестовий рекрутинг в місті Бердичеві. Очікуємо, з цього міста близько 200 працівників. На таку кількість ми розраховуємо. Маю надію, що це не буде проблемою. Ми є доволі привабливими на ринку праці, привабливими з точки зору зарплатні, з точки зору соціального пакету, з точки зору і інших можливостей розвитку працівників», - переконаний технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек.

На підприємстві наголошують: пошук нових працівників зумовлений розширенням виробництва та розвитком компанії і розпочати рекрутинг у Бердичеві підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна» планує вже найближчим часом.

З питань працевлаштування, звертайтесь в Бердичівський офіс

м.Бердичів, вул. Вінницька, 8-А а також за тел. (093) 531 43 63; (098) 542 06 92

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі