Події

Біля однієї зі шкіл Житомира знайшли снаряд

3 October 2017, 15:02

3 жовтня група піротехнічних робіт управління ДСНС Житомирської області знищила 2 одиниці вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, один з яких був знайдений напередодні біля одного з навчальних закладів обласного центру.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«2 жовтня надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що на території Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 невідома особа виявила предмет, схожий на артилерійський снаряд. Фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд часів минулих війн, калібром 76 мм», - інформують рятувальники.

Також поблизу с. Троянів чоловік пішов до лісу збирати гриби. Під час прогулянки він побачив, що з-під землі видніється підозрілий предмет. Селянин не наважився чіпати знахідку і сповістив про неї за номером «101». Фахівці ДСНС ідентифікували предмет як артилерійський снаряд калібром 125 мм часів минулих війн.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 22 березня 2017 року в житомирській загальноосвітній школі № 36 на вулиці Домбровського знайшли гранати. За словами директора навчального закладу Олени Кулініч, небезпечну знахідку виявили близько 10-ї ранку у підсобному приміщенні. Педагоги одразу ж повідомили поліцію та Державну службу із надзвичайних ситуацій і розпочали евакуацію дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі