Події

Житель Бердичева забив до смерті старшу на 9 років співмешканку і викинув закривавлені речі у вікно

6 October 2017, 11:53

У Бердичеві Житомирської області 30-річний чоловік убив співмешканку.

Про це 6 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«5 жовтня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення в одній із квартир тіла 39-річної місцевої жительки з явними ознаками насильницької смерті. На тілі загиблої були виявлені численні тілесні ушкодження. Судово-медична експертиза підтвердила, що вони призвели до смерті жінки. Про потерпілу також відомо, що вона раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за хуліганство та вела асоціальний спосіб життя», - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Поліцейські відтворили події попереднього вечора та ночі. Виявилося, що напередодні господиня за місцем свого проживання чаркувала разом із співмешканцем. Нічне застілля врешті призвело до побутового конфлікту. Як аргументи у суперечці чоловік застосував кулаки. Побивши жінку до смерті, нетверезий співмешканець ліг спати, а заплямовані кров’ю речі викинув неподалік будинку.

Речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла Житомир.info, що спочатку чоловік заперечував свою причетність до вбивства.

«Жінка 1978 року народження, разом з нею проживав співмешканець 1987 року народження. Під час першочергових свідчень чоловік сказав, що ввечері лягли спати, вранці він прокинувся і жінка уже була неживою. Заперечував будь-яку причетність до нанесення їй тілесних ушкоджень і говорив, що не знає, звідки вони взялися. Під час подальших заходів поліції було встановлено причетність чоловіка до нанесення тілесних ушкоджень співмешканці. На даний час він затриманий за ст. 208 ККУ, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, яке передбачене ст. 115 КК «Умисне вбивство», - розповіла Алла Ващенко.

За чинним законодавством за тяжкий злочин чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому в Андрушівському районі під час пиятики жінка забила палицею співмешканця, а підприємцю, який у Житомирській області вбив дружину і залишив сиротами двох дітей, дали 13 років тюрми.

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі