Місто

Приватне підприємство «ВЖРЕП №4» надає послуги з вивезення відходів для жителів Житомира

6 October 2017, 15:04

Приватне підприємство «ВЖРЕП №4» є перевізником твердих побутових відходів у місті Житомирі з 2009 року.

На даний час підприємство надає послуги з вивезення відходів для мешканців міста Житомира на територіях чотирьох «ВЖРЕПів», трьох ЖБК, п’ятнадцяти ОСББ та великій кількості комерційних організацій.

ПП «ВЖРЕП №4» пропонує вивезення побутових відходів для мешканців ОСББ та бюджетних установ за ціною 44,26 грн. за 1 куб.м відходів, а для комерційних установ (магазини, аптеки, ринки тощо) за ціною 47,16 грн. за 1 куб.м., вартість оренди контейнерів для збору ТПВ до 120 грн. в місяць. Вивезення побутових відходів здійснюється автомобілями європейського зразка.

ПП «ВЖРЕП №4» також здійснює вивезення роздільно зібраних відходів. Для цього підприємство користується сітчастими контейнерами жовтого кольору. У разі необхідності підприємство встановлює контейнери для роздільного збору побутових відходів за ціною 1 грн в місяць (вартість оренди та вивезення). На даний час підприємство займається будівництвом потужної сміттєсортувальної лінії, що надасть змогу зменшити навантаження на міське сміттєзвалище захоронення відходів.

Вивезення побутових відходів ПП «ВЖРЕП №4» здійснює спеціалізованою сміттєзбиральною технікою, а саме сміттєвозами DAF CF, ГАЗ та ЗІЛ.

У разі співпраці наше підприємство гарантує Вам якісне безперебійне надання послуг, гнучку систему знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

За довідками звертайтеся за телефоном: 0688393662, 073 024 37 97

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі