Місто

У Житомирі на Польовій триває ремонт на мільйони: кладуть тротуарну плитку

6 October 2017, 17:18

На Польовій у Житомирі 6 жовтня кладуть тротуарну плитку.

Про це Житомир.info повідомляють місцеві жителі.

«Це неймовірно! У нас на Польовій – і тротуарка! Це вулиця Кибальчича, недалеко від дитячого садка і ФОКу», - написала читачка.

Заступник міського голови Олександр Фещенко розповів Житомир.info, що тротуарна плитка кладеться в рамках проекту реконструкції двох вулиць на Польовій – Кибальчича і Ціолковського.

«На цих вулицях так і планувалося: покриття не асфальтобетоном, а тротуарною плиткою. Плитку покладуть уздовж житлових будинків, двох шкіл та ДНЗ. Місцеві жителі неодноразово зверталися з тим, що поруч з дитсадком практично відсутній тротуар. Підрядник збирається розширити проїжджу частину і закласти тротуари бруківкою. Роботи по Кибальчича плануємо завершити до кінця року, по Ціолковського будемо проводити тендер», - розповів Фещенко.

Нагадаємо, у мікрорайоні Польова з 2016 року триває комплексний капітальний ремонт. Капремонт вулиці Кибальчича проводить приватне підприємство «Універсадбуд-ВВ». Вартість робіт складає 1 млн 27 тисяч гривень:

«Це перший мікрорайон у Житомирі, де проводиться комплексний капітальний ремонт з часів забудови. У дворах будуть замінені та відновлені бордюри, тротуари, водопровідні та теплопостачальні мережі у 27 багатоповерхових будинках. Також будуть замінені старі ліхтарі на світлодіодне освітлення. Зріжуться старі аварійні дерева. На ремонтні роботи з міського бюджету було виділено більше 12 мільйонів гривень», - розповідав у 2016 році міський голова Сергій Сухомлин.

У вересні 2016-го депутати Житомирської міськради перевірили, як проводяться ремонтні роботи по вулиці Кондратюка, Кибальчича та Селецькій. Ремонт планували закінчити в жовтні 2016-го.

Інтерактивна карта капітальних ремонтів доріг та провулків у Житомирі тут.

 Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі