Події

Неподалік Житомира квадроцикл в’їхав у дерево: водій загинув, пасажирка в реанімації

9 October 2017, 14:43

У дорожньо-транспортній пригоді в Житомирському районі загинув водій квадроцикла.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 7 жовтня близько 20.30 поблизу села Кам’янка.

«За попередньою інформацією, водій квадроцикла Outlender, 35-річний житель міста Новоград-Волинський, рухаючись у напрямку Житомира, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіштовхнувся з деревом. Унаслідок ДТП водій транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а пасажирка квадроцикла, 31-річна жителька м. Новограда-Волинського, з травмами була госпіталізована до реанімаційного відділення житомирської лікарні», - інформує поліція.

Ввідомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують причини та обставини ДТП.

8 жовтня у смт Ружин Житомирської області сталася подібна ДТП: у дерево врізався автомобіль ВАЗ-21101. За даними поліції, 37-річна водійка не постраждала, її 17-річний пасажир із забоями та ранами був доставлений до місцевої лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Радомишльському районі двоє чоловіків на викраденому Mercedes врізалися в дерево, один загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі