Політика

«Батьківщина» довела в суді незаконність рішення Радомишльської міської виборчої комісії

13 October 2017, 17:00

Житомирський окружний адміністративний суд, за позовом представників Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», скасував постанову Радомишльської міської виборчої комісії від 10 жовтня 2017року № 19 «Про скасування реєстрації окремих кандидатів в депутати Радомишльської міської ради за інформацією ЦВК».

10 жовтня 2017 року на засіданні членів Радомишльської міської виборчої комісії, більшістю голосів, була скасована реєстрація 7 кандидатів в депутати до Радомишльської об’єднаної територіальної громади від ВО «Батьківщина».

Ще під час засідання членів Радомишльської міської виборчої комісії, де розглядалось питання скасування реєстрації кандидатів в депутати від «Батьківщини», представники «сердешних» заявили про незаконність та політичну заангажованість даного питання. Але більшість членів виборчої комісії проігнорували юридичні доводи представників партії, і проголосували за скасування реєстрації 7 кандидатів в депутати до Радомишльської об’єднаної територіальної громади від ВО «Батьківщина».

Голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська назвала незаконну постанову Радомишльської міської виборчої комісії актом «політичного кіллерства», і організувала підготовчу роботу по розгляду питання в Житомирському окружному адміністративному суді. Сьогодні, 13.10.2017 року, суд задовольнив позов «Батьківщини» в повному обсязі.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі