Події

У Житомирській області розшукали двох грибників, які добу блукали лісом

24 October 2017, 09:21

 22 жовтня у лісах Баранівського та Олевського районів заблукали грибники.

Про це на своїй сторінці у Facebook 23 жовтня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«22 жовтня у Баранівському та Олевському районах до поліції надійшли повідомлення про те, що люди пішли до лісу і не повернулись. 76-річна жителька селища Кам’яного Броду уранці 21 жовтня пішла збирати гриби. А в Олевському районі - 66-річний чоловік в обід того ж дня пішов до лісу. Тривають заходи по розшуку цих людей. Зважаючи на зниження температури повітря і двохдобову відсутність – така ситуація загрозлива для їх здоров’я та життя. Тому до пошуків підключились і місцеві жителі, і лісівники, і поліцейські», - написав Вячеслав Печененко.

Зранку, 24 жовтня, керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info уточнила, що грибники знайшлися.

«Учора, близько 13:00, обоє людей знайшлися, але увечері до Коростишівської поліції надійшло повідомлення про те, що до лісу пішов чоловік, 1955 р.н., і не повернувся. Поліція застерігає: шановні полісяни, будьте максимально уважними, не забувайте правил орієнтування у лісовій місцевості. Зважте на те, що світловий день зменшився і сутінки у лісі настають раніше. А також дбайте про наявність зв’язку, аби тихе полювання було радісним», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві подружня пара сплутала сироїжки із блідими поганками: жінка померла, чоловік знаходився в реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі