Влада

У Житомирській області збираються запустити програму по забезпеченню житлом педагогів, медиків та учасників АТО

26 October 2017, 10:15

У Житомирській області з 2018 року збираються запустити програму забезпечення житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників, медичних працівників та учасників АТО.

Розпорядження про розроблення обласної комплексної програми 23 жовтня підписав голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Відповідно до ст.ст. 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою забезпечення виконання ст. 91 Бюджетного кодексу України та враховуючи чисельні звернення громадських організацій, департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації спільно з Житомирським регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» розробити до 01.12.2017 обласну комплексну програму «Забезпечення житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників, медичних працівників та учасників АТО» на 2018-2021 роки», - йдеться у документі.

Після розробки програму планують винести на розгляд та затвердження обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада минулого року депутати Житомирської міської ради проголосували за відведення 4 га землі на проспекті Миру під будівництво багатоквартирного будинку для вчителів, медиків та військових. Рішенням міської ради від 25 травня цього року чотирьом житлово-будівельним кооперативам надали право користування земельними ділянками на вул. Богунська: ЖБК «Добробат», ЖБК «Житомир Освітній», ЖБК «Житомир Медичний» та ЖБК «Житомир Молодіжний». Через кілька місяців останні кооператив відмовився від користування земельною ділянкою. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі