Місто

У житомирському ТРЦ знову прибрали батути та залили ковзанку

30 October 2017, 09:59

28 жовтня відбулися показові виступи вихованців Української Федерації фігурного катання на ковзанах у зв'язку з відкриттям льодової арени «Глобал ICE» у Житомирі.

Про це 29 жовтня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Сезонне відкриття ковзанки відбулося у ТРЦ Глобал UA, де до цього працювало батутне містечко. 

Спортсмени презентували програми, які команда Житомирщини представляла на багатьох змаганнях в Україні й за кордоном протягом минулого сезону, а також нові програми, підготовлені на поточний змагальний сезон.

«Сьогодні відбулася надзвичайно важлива для нас подія – відкриття ковзанки. Ми чекали цього довгих вісім місяців. Нарешті ми можемо тренуватися. Минулий сезон для нас був дуже коротким, оскільки ковзанка в Житомирі діяла усього 4 місяці – з кінця листопада 2016 року до початку квітня 2017 року. Проте ми відвідали 7 всеукраїнських та міжнародних турнірів з фігурного катання (2 з них вже після закриття ковзанки). В результаті поповнили скарбницю своїх здобутків багатьма нагородами», – розповіла голова Житомирського обласного відділення Української Федерації фігурного катання на ковзанах Олена Кропачова.   

Гостей свята вражали своєю майстерністю спортсмени федерації віком від семи років і тренери, - повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, на сезон роботи ковзанки «Глобал Ice» працюватимуть заслужені тренери України з фігурного катання, а також досвідчені інструктори для бажаючих навчитися кататися на ковзанах.

Фото надані обласним відділенням Української федерації фігурного катання на ковзанах

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі