Влада

Управління культури Житомирської міськради вивісило рекламний банер на турнікеті й отримало припис

1 November 2017, 10:57

З початку року інспекція з благоустрою демонтувала у Житомирі 230 тимчасових об’єктів та рекламних конструкцій.

Про це на засіданні міськвиконкому 1 листопада повідомив директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

«За 2017 рік були прийняті рішення щодо демонтажу 287 об’єктів, на даний час демонтовано 230 об’єктів, в роботі 57 об’єктів. Робота продовжується, у нас створена демонтажна команда, яка працює кожен день, єдина проблема з технікою, якої в нас немає – крани, вишки, тощо», - розповів Юзвинський.

Заступник мера Дмитро Ткачук заважив, що з турнікетів знімають банери, але залишаються самі конструкції, де за 15 хвилин можна вивісити нову рекламу. А мер Сергій Сухомлин пригадав, що заборону про розміщення реклами на турнікетах порушує навіть управління міської ради.

«Управління культури є тут? У нас нещодавно відбувався захід, і на турнікеті в центрі міста висів банер з анонсом заходу. Це десь два тижні тому було, банер з анонсом свята на Покрову біля ЦУМу висів на турнікеті», - сказав Сухомлин.

Директор інспекції з благоустрою повідомив, що банер був без дозволу, і управління культури отримало припис.

Як повідомляв Житомир.info, до свята Покрови 14 жовтня на Замковій горі в Житомирі відбулися святкові заходи за участю артистів міського Палацу культури, а також Покровське весілля: молодята Тетяна Дацик та Володимир Кропивницький одружилися за давніми українськими традиціями та обрядами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі