Влада

Депутатів від БПП призначили на посади головних лікарів в житомирський онкодиспансер та обласну дитячу лікарню

2 November 2017, 12:42

Депутата Ігоря Сабадаша (фракція Блоку Петра Порошенка) призначили на посаду головного лікаря обласного онкологічного диспансеру з укладанням контракту на 5 років.

Таке рішення було прийняте на сесії обласної ради 2 листопада: «за» проголосували 57 депутатів з 59 присутніх.

Питання голосували без обговорення, а ось перед розглядом питання про призначення депутат від БПП Юрія Довгополого на посаду головного лікаря обласної дитячої лікарні голова облради Володимир Ширма вніс пропозицію.

«Ми всю процедуру витримали, ніяких зауважень немає, але я хотів би звернутися до вас і розглянути ще одну кандидатуру на цю посаду – Бобра Миколи Дмитровича, начмеда обласної дитячої лікарні», - запропонував Ширма.

Але пропозиція включити до розгляду ще одну кандидатуру на посаду головного лікаря обласної дитячої лікарні не отримала підтримки депутатів: «за» проголосували лише 8 депутатів.

Після цього було прийняте рішення про призначення Довгополого та укладання з ним контракту на 5 років: «за» - 56 голосів.

Як повідомляв Житомир.info, депутатська комісія погодила кандидатури двох депутатів Житомирської облради від БПП на посади керівників медичних закладів ще у вересні 2017-го.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі