Влада

Дружині голови РДА продали приміщення у центрі Житомира по 1 тис. грн за квадрат

6 November 2017, 10:47

Дружині голови Житомирської РДА Сергія Микитюка рішенням сесії Житомирської районної ради від 3 листопада за 155 тис. грн продали приміщення у центрі міста на 154 квадрати.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат райради Роман Мусійчук.

«Сьогодні відбулася ганебна сесія райради, на якій відбувся дерибан комунального майна, а саме затвердження експертної оцінки на приміщення на продаж за адресою: м. Житомир вул. Вокзальна 12 ( 154 кв. м) на вартість 155 тис. 93 грн для жінки голови райдержадміністрації, яка відбулася з фальсифікацією та порушенням, так як не була належним чином оформлена та суттєво занижена, адже була замовлена ще одна експертна оцінка майна, яка склала 1 млн 50 тис. 678 грн. Відчуваєте різницю?», – написав депутат.

Він також виклав список тих депутатів, які проголосували за це рішення.

 «Результати поіменного голосування по партіям Житомирської районної ради за продаж частини приміщення КП "Центральна районна аптека № 127 за адресою м. Житомир вул. Вокзальна 12, 154 кв.м вартістю 155 тисяч гривень, дружині голови районної державної адміністрації Микитюк Ірині. Попри те, що була незалежна оцінка майна на 1 млн 50 тисяч гривень. Ви питаєте, як дружини посадовців стають багатшими за чоловіків? Ось вам відповідь! Купує за 150 тисяч, перепродасть за півтора мільйона, мільйон як мінімум навару, класно правда? Був майстер клас як "продати" приміщення в обласному центрі по 1000 грн квадратний метр від депутатів районної ради», – написав Мусійчук.

За його словами, була викликана поліція, яка вилучила матеріали та проект. Крім того, готується позов до суду щодо скасування цього рішення.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2016 року президент призначив Сергія Микитюка головою Житомирської районної державної адміністрації. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Житомирської районної ради від БПП. 

 

 

Фото зі сторінки Романа Мусійчука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі