Влада

У Житомирській області підприємці вирішили не чекати результатів тендерів і за свій кошт почали латати дороги

8 November 2017, 12:12

Керівників підприємств Романівського району Житомирської області настільки обурив стан доріг району, що вони вирішили почати ремонтувати їх власним коштом.

Про це 7 листопада повідомив інтернет-сайт Твій Романів.

«Підприємства Романівського району вирішили об’єднати зусилля, не чекати, поки держава проведе довготривалі тендери і почне хоч трохи латати дороги, а самотужки відремонтувати дорогу від Романівки до Мирополя, яка перебуває у катастрофічному стані. Про це Твій Романів повідомили у Спілці підприємців Романівського району, яка нещодавно утворилась», - інформує сайт.

Зокрема, в спілці зазначили, що поки фінансово долучились до ремонту 6 підприємств: «Вівад-09», ТОВ «Урарту», ТОВ Камінське, ТОВ «Єлісейські поля», СТОВ ім. Б. Хмельницького і ТОВ «Літліс».

За даними Твого Романова, ремонтні роботи почала виконувати Романівська філія Баранівського автодору, до неї має приєднатися ТОВ ВКФ «Урарту».

«Скільки коштів витратили загалом і який обсяг робіт підприємці виконають, у спілці пообіцяли повідомити після завершення робіт», - пише сайт.

Як повідомляв Житомир.info, на 8 ділянках в Житомирській області завершують ремонти асфальту за кошти «митного експерименту».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото - Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі