Влада

Сергій Гринчук повернувся на Житомирську митницю – в.о. начальника

16 November 2017, 10:53

Колишній керівник Житомирської митниці Сергій Гринчук був призначений на посаду заступника і зараз в.о. начальника митниці.

Повідомляється, що конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника управління адміністрування митних платежів – начальника відділу контролю митної вартості (на період відпустки для догляду за дитиною основного працівника), відбувся 14 липня 2017 року.

«У конкурсі переміг Гринчук Сергій Іванович, який набрав 16,6 балів – І місце у рейтингу. Інші кандидати документи для участі в конкурсі не подавали», - йдеться у повідомленні на сайті ГУ ДФС у Житомирській області.

Станом на 16.11.2017 сайт інформує, що Сергій Гринчук – в.о начальника Житомирської митниці.

Декларація Гринчука, як кандидата на посаду заступник начальника управління адміністрування митних платежів – начальника відділу контролю митної вартості Житомирської митниці ДФС, була опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій в липні 2017 року.Зазначається, що за минулий рік Сергій Гринчук отримав 40 тис. 461 грн зарплати «за основним місцем роботи», які в декларації не вказане. Його дружина 750 тис. 100 грн від зайняття підприємницькою діяльністю. Інших доходів родина з трьома дітьми не має.

Готівкою Сергій Гринчук задекларував 25 тис. 700 доларів, дружина – 53 тис. 800 доларів. Декларант виплачує кредит в розмірі 1 млн 467 тис. 380 грн та відсотки по кредиту, який взяв у 2007 році: за минулий рік Сергій Гринчук сумарно сплатив банку 140 тис. 998 грн.

Нагадаємо, з вересня 2015 року Житомирською митницею керувала Наталія Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Гринчук керував Житомирською митницею з 2 червня 2014 року На дострокових парламентських виборах у 2014 році Гринчук був висунутий кандидатом від ВО «Батьківщина» по мажоритарному округу №63 (Бердичів). Згодом прес-служба партії повідомила про зняття Гринчука з балотування. Сергій гринчук був серед помічників народних депутатів від «Народного фронту» Сергія Пашинського та Вадима Кривенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі