Події

21-річна жителька Житомирської області приспала дитину і повісилася в садку

20 November 2017, 10:56

Минулого тижня в селі Новобратське Малинського району Житомирської області повісилася молода жінка.

Про це 17 листопада повідомив сайт Малинські новини.

«Cтрашна звістка облетіла Новобратське у середу (15 листопада – ред.): напередодні ввечері покінчила життя самогубством 21-річна місцева жителька. Очевидці трагедії розповіли: перед тим, як звести рахунки з життям, молода мама приспала дворічну донечку, посиділа над її ліжком, потім вийшла на вулицю й не повернулася. Через деякий час рідні знайшли жінку повішеною на шарфі поблизу сараю», - повідомив сайт.

За даними інтернет-видання, жінка добре дбала про дитину, не вживала спиртного. Однак уже не вперше намагалася покінчити життя самогубством, остання спроба стала фатальною.

У відділі комунікації поліції Житомирської області факт самогубства підтвердили.

«16 листопада близько 23:00 до Малинського відділення поліції надійшла інформація від фельдшера швидкої допомоги про те, що на території домоволодіння у селі Новобратське покінчила життя через повішання місцева жителька, 1996 р. н. За попередньою інформацією, жінка неодноразово про пробувала вчинити самогубство. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі триває перевірка», - сказали у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня цього року в селі Ярунь Новоград-Волинського району Житомирської області чоловік підпалив хату та повісився в садку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі