Місто

Презентації зимової гриль-тераси «Fazenda»: затишна атмосфера та оновлене меню

20 November 2017, 17:50

Вихідними поблизу Житомира гриль-тераса «Fazenda» презентувала для своїх друзів та постійних відвідувачів новий зимовий зал. Переступивши поріг закладу гості одразу поринули у невеличку атмосферу домашнього затишку: комфортно-тепле приміщення, привітній персонал, приємна музика та вишукане меню.

Гриль-тераса «Fazenda» взимку – це ідеальне місце, аби провести зимові свята, весілля, корпоративи, дні народження в колі рідних та друзів. «Fazenda» працює по перед замовленню.

Ідеологом зимового проекту на «Fazenda» стала талановита флористка та декоратор Ірина Кульбовська. Завдяки своїй майстерності Ірина змогла створити в холодний, осінній вечір – затишок та тепло для запрошених гостей.

Під час презентації зимового залу, в якому одночасно може розміщуватися до сотні людей, відбулася і «светер-паті» з різними конкурсами та музичними сюрпризами.

Також керуюча гриль-терасою «Fazenda» Вікторія Царюк привітала всіх запрошених в зимовому залі та поділилася своїми емоціями від зустрічі та презентації.

«Я щаслива, що сьогодні, в дощовий день, ви завітали до нашого зимового залу. Ви вже могли оцінити зміни, та те, що навіть взимку, на нашій терасі ви можете відпочити та спробувати наші нові страви. Хочу також наголосити на тому, що реєстрація на новорічну ніч у нас вже відкрита. Ми приймемо вас як і завжди – з теплим серцем та відкритою душею. На вас чекає оновлене меню, яке ви вже можете оцінити: це канапки, печінка в карамелізованому яблуці, поліська коза та ще багато іншого. Ми перший ресторан в Житомирі, який подає африканського сома», - наголосила Вікторія Царюк.

Унікальне місце, де можна відпочити тілом і душею, та неймовірна атмосфера свята – все це змогли створити власники тераси-гриль «Fazenda» для свої гостей. Тож завітайте до зимового залу «Fazenda» та зануртеся у вирій приємних емоцій, затишку та смачних блюд. «Fazenda» працює по передзамовленню. Оновлений зал – це ваше ідеальне місце для всіх новорічних та різдвяних свят, банкетів та зимових-паті.

Наша адреса: траса Київ-Чоп, об’їздна дорога м.Житомира, поворот на с. Вереси, біля ресторану «Стара Губернія»

Телефон: 098 5500510, 073 5500510

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі