Влада

Президент звільнив голову РДА в Житомирській області, який переміг на виборах ОТГ

23 November 2017, 09:48

Президент України Петро Порошенко звільнив голову Радомишльської РДА Володимира Тетерського, який переміг на виборах ОТГ у Житомирській області.

Розпорядження президента України №202/2017-рп «Про звільнення В.Тетерського з посади голови Радомишльської районної державної адміністрації Житомирської області» опубліковане на сайті глави держави 22 листопада 2017 року.

«Звільнити Тетерського Володимира Романовича з посади голови Радомишльської районної державної адміністрації Житомирської області згідно з поданою ним заявою», - йдеться в документі.

Нагадаємо, Володимир Тетерський переміг на виборах ОТГ 29 жовтня 2017 року. Також, станом на 20 листопада на сайті ЦВК була інформація про 18 кандидатів, обраних депутатами рад по багатомандатних округах, які вибули. Зокрема, від мандата депутата відмовився один представник президентської політсили – голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, якого обрали представники Радомишльської міської громади.

Як повідомляв Житомир.info, 4 лютого 2015 року президент України призначив на посаду голови Радомишльської райдержадміністрації Володимира Тетерського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі