Події

Будинок, в якому в Житомирській області загинули діти, вже горів 5 років тому

4 December 2017, 12:44

Хата у с. Стрижівка Коростишівського району, у якій під час пожежі загинули 13-річна дівчинка та її 1-річний племінник, була відімкнена від електрики за борги, тож не могла спалахнути через коротке замикання, - про це розповів сільський голова с. Стрижівка Володимир Бісик. Він також зазначив, що декілька років тому дерев’яний дім вже відновлювали після пожежі.

«Десь років 5 тому ця хата горіла. Тоді більш вчасно люди помітили, це був більш ранній час і були старші вдома. Тільки згорів дах, який відновили. За цей період ми їх заставили переробити грубу, зняли з обліку, як неблагонадійну сім’ю», - зазначив сільський голова і зазначив,що родина не зловживала спиртним.

Як вже повідомляв Житомир.info, пожежа в с. Стрижівка Коростишівського району спалахнула в ніч на 3 грудня, коли діти в будинку перебували самі.

«Цього вечора одна дочка була на дискотеці, а решта всі пішли до співмешканця, якого називають дідом. Вони були всі там, а лишили тільки цих двох. Що відбулося, це нам не судити, є служби, які мають з’ясувати, чому загоряння відбулося», - сказав Володимир Бісик.

Як повідомляв Житомир.info, за фактом загибелі дітей Головне управління Національної поліції в Житомирській області розпочало кримінальне провадження. За порушення вимог пожежної безпеки винним загрожує ув’язнення на термін від 3 до 8 років.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожар дом дети полиция гсчс  
Матеріали по темі