Події

У Бердичеві жінка залишила одномісячне маля на співмешканця та поїхала «у справах», дитину з саднами забрали до лікарні

4 December 2017, 14:58

У Бердичеві поліція забрала у молодих батьків побите дитя.

Про це пише сайт Бердичів BIZ.

«У суботу, 2 грудня, в половині десятого вечора надійшло повідомлення до Бердичівського відділ поліції від жителя міста Бердичева, 1992 року народження. Він заявив, що його громадянська дружина, 1998 року народження, поїхала в невідомому напрямку, залишивши на нього свою місячну дитину (зареєстрована 3.11.2017), яка записана не на нього, а на іншого чоловіка. За словами хлопця, дівчинка перебувала з ним два дні, і кілька разів падала з дивана, в результаті чого трохи «забилася». Поліція негайно виїхала на місце, у немовляти дійсно були виявлені забої і садна обличчя. У телефонному режимі зв'язалися з матір'ю, і та повідомила, що зараз знаходиться в Житомирі, куди поїхала «у справах». З огляду на факт відсутності матері і стан здоров'я місячної дівчинки, її доставили в дитяче відділення Центральної міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Інформацію про подію Житомир.info 4 грудня підтвердили у прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Дійсно, 2 грудня, близько 21:30 до Бердичівської поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, 1992 р.н., про те, що він виявив тілесні ушкодження на дитині цивільної дружини, яка поїхала десь у власних справах. Дитину медики забрали до лікарні. У неї були виявлені садна на обличчі. Матір вдалося знайти за телефоном, вона знаходиться за межами міста. Не дивлячись на те, що її дитина в лікарні, жінка, станом на 14:00 4 грудня, ще не з’явилася. Про дитину турбується співмешканець «зниклої». Про подію повідомлено у службу в справах дітей. Нині триває перевірка», - розповіли у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 9 липня 2017 року по вулиці Вокзальній 11-річна дівчинка викликала копів після того, як її побила та вигнала з дому матір.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ребенок бердичев полиция  
Матеріали по темі