Події

Житомирські податківці викрили компанію, яка ввозила контрабанду: вилучили брендового одягу на 3 млн грн

4 December 2017, 18:23

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області викрили компанію, яка ввозила до України товари поза митним контролем, що призвело до ухилення від сплати 3,5 млн грн податків.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

«В рамках проведення операції «Рубіж-2017» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України встановлено одну із компаній області, що займається оптовою торгівлею одягом та взуттям, службові особи якої протягом 2015-2016 рр. ввозили на митну територію України товари поза митним контролем. У подальшому товар реалізовували без відображення у звітності. При цьому фігуранти використовували в т.ч. реквізити підконтрольних ФОП. Такі дії призвели до ухилення від сплати 3,5 млн грн податків», - йдеться у повідомленні.

За результатами обшуків, проведених в офісно-складських приміщеннях компанії-фігуранта, вилучено та передано на відповідальне зберігання брендовий одяг низки відомих торгових марок на суму 3 млн грн, документи та чорнові записи що підтверджують незаконну діяльність, комп’ютерну техніку та печатку СГД – нерезидента із Великобританії.

Тривають слідчі дії.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гфс одежда склад  
Матеріали по темі