Місто

Без води у Житомирі сидять жителі двох будинків по вул. Лесі Українки, водоканал не може знайти порив

6 December 2017, 11:39

У Житомирі на Лесі Українки,38 з вечора, 5 грудня, немає води.

Про це Житомир.info 6 грудня повідомив читач.

«На Лесі Українки,38 немає води. Я телефонував на водоканал та уточнював, чому у нас немає води. Мені сказали, що десь є порив, і це перевіряється. Я задав також питання, чому немає підвозу води, і де зараз знаходиться директор водоканалу. На що мені повідомили, що вони не володіють такою інформацією», - зазначив читач.

У диспетчерській водоканалу Житомир.info сказали, що підвіз води на вул. Л. Українки буде.

«Сьогодні води немає по вулиці Лесі Українки, 38 та 38а. Підвіз води буде. Там вода пропала ще вчора (5 грудня, - ред.) в 6 годин вечора, і не можуть знайти причину. Бригада знаходиться на місці, але ніякого пориву не видно, тому я не можу сказати, до якого часу не буде води. Щодо води по всьому місту - вона буде. По вулиці Чуднівській, 116 роботи вчора ще не виконали, але на перекриття води заявок не було», - сказали у диспетчерській водоканалу.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня КП «Житомирводоканал» анонсував перебої з подачею або й повне перекриття водопостачання по місту з 12.30 до 18.00 години у зв’язку з проривом магістральної труби водопостачання діаметром 600 мм за адресою вул. Чуднівська, 116/1

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водопостачання водогін порив водоканал 
Матеріали по темі