Політика

У Житомирі на Київській відкрили офіс обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка

7 December 2017, 12:08

Офіс обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка відкрили у Житомирі. На відкриття приїхали народні депутати Олексій Ленський та Олег Купрієнко. Разом з очільником обласного осередку партії Юрієм Забелою вони обговорили головні проблеми, які турбують громадян. Радикали упевнені – мінімальна зарплата має складати 5 тисяч гривень, а мінімальна пенсія бути не нижчою за 3 тисячі.

На думку радикалів, для відновлення вітчизняної економіки має втілюватися ключовий принцип «Купуй українське, плати українцям».

«Я абсолютно підтримую і те питання, що ми сьогодні повинні працювати і вирощувати, як і на землі, так і з землі все своє. Ну, це соромно сьогодні, коли бачиш, коли МАЗ тягне наш український танк. МАЗ не КрАЗ. Чому? Хтось же ці тендери виграє. Або закуповуються ПАЗи, Павловський автомобільний завод, возять наших учнів. Що, ми не можемо автобуса зробити?», - сказав Юрій Забела.

Радикали пояснюють: вони потребують більшої підтримки громадян, щоб зміни в країні були ефективнішими.

«Радикальна партія специфічна тим, що це не партія олігархів. Це не партія людей, які прийшли у Верховну раду, щоб захистити свій бізнес. Ми кожного дня у всіх приймальнях, офісах приймаємо звернення громадян, звернення людей. Це біль душі. Там долі людські. І кожен звертається з криком останньої надії. Ми намагаємося робити все, що в наших силах. Але я кожного разу питаю, коли люди приходять: «А скажіть, будь ласка, за кого ви голосували?». «За Радикальну партію». Я кажу: «Правильно, бо до нас прийшли за допомогою. А яким номером вона була у списку бюлетеня?». І тут стає все зрозуміло. Якщо ви вчора продали свій голос або за нас не голосували, і нас у Верховній Раді тільки два десятки, як ми можемо поміняти країну? Тому казав і кажу: А щоб доля не важка - голосуйте за Ляшка», - сказав Олег Купрієнко.

Ще до офіційного відкриття приймальні сюди надійшло кілька десятків звернень.

«Ось ці звернення надійшли зранку. Ще лежать у старій приймальні, ще надходять. Це може бут матеріальна допомога, це можуть бути судові баталії, несправедливість прокуратури, правоохоронних органів. Будь-які звернення, які надходять - підтримуються. Добиваємося до кінця, до позитивного результату. Навіщо нам просто відписка? Всі просять матеріальну допомогу, кожному в конверт не покладемо гроші, але ж для того ми і допомагаємо лікарням, щоб потім до цього головного лікаря звернутися», - сказав помічник народного депутата України Олексія Ленського Олексій Оскер.

Працюватиме громадська приймальня Олега Ляшка в Житомирі за адресою: вул. Київська7/4.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ляшко офіс партії 
Матеріали по темі