Суспільство

Медичний центр «Оксфорд медікал»: разом вигідніше

7 December 2017, 17:01

Здоров’я безцінне, а якісна та вчасна діагностика допомагає зберегти власне здоров’я. Медичний центр «Оксфорд медікал» у Житомирі пропонує комплексні обстеження, які в пакетній пропозиції коштують дешевше!

Ми пропонуємо стандартний набір для жіночого здоров’я – комплексний огляд та консультацію у гінеколога. В комплексну пропозицію, окрім консультації лікаря, в пакетну пропозицію входить огляд молочних залоз, розширена відеокольпоскопія, мазок на цитологію, мазок на мікроскопію, УЗД гінекологічне.

Крім того, діють комплексні пропозиції УЗД та консультації лікарів. Зокрема, на «консультацію мамолога +УЗД» та «консультацію ендокринолога +УЗД» до кінця грудня діють знижки 15%.

А ще в медичному центрі «Оксфорд медікал» ви зможете пройти декілька видів УЗД по зниженій ціні. Пакет «жіночий» включає в себе ультразвукове обстеження органів малого тазу (трансвагінальне), щитовидної залози та молочних залоз і коштує 410 гривень.

Пройти комплексне УЗ-обстеження чоловіки можуть, скориставшись пакетом «чоловічий», що включає в себе ультразвукове обстеження органів черевної порожнини, калитки, простати, сечового міхура із залишковою сечею. На цей пакет також діє вигідна ціна.

Пройдіть обстеження у медичному центрі «Оксфорд медікал» у Житомирі та будьте здорові.

Подробиці ви можете дізнатися за адресою: м. Житомир, вул. Леха Качинського, 4 (колишня Черняхівського), за телефоном (0412) 55-22-55 або на сайті https://zhitomir.oxford-med.com.ua/stock/.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медицина 
Матеріали по темі