Місто

У центрі Житомира перехожих пригощали цукерками за правильні відповіді

8 December 2017, 17:40

На майдані Соборному та вулиці Михайлівській житомирянам роздавали цукерки за знання законодавства.

Про це 8 грудня повідомила прес-служба головного управління юстиції в Житомирській області.

«Для Координаційної ради молодих юристів, що функціонує при Головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області вже стало традицією в рамках тижнів правових знань проводити оригінальний флешмоб під назвою «Цукерка за знання законодавства». 8 грудня члени ради знову вийшли на вулиці Житомира, аби поцікавитися у його мешканців та гостей міста, наскільки вони обізнані у питаннях національного законодавства. Обиралися актуальні, оригінальні та нескладні запитання стосовно найважливіших положень Конституції та законів України», - інформує прес-служба.

Цільовою аудиторією вуличного опитування стали громадяни різних вікових категорій. За правильні відповіді члени Координаційної ради молодих юристів заохочували пересічних громадян солодкими подарунками. Також усі учасники акції отримали корисні брошурки від Міністерства юстиції України, - повідомляє управління.

Ініціатори акції розповідали жителям та гостям Житомира про Координаційну раду молодих юристів, її діяльність, а також про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!».

Нагадаємо, аналогічний захід молоді юристи проводили навесні цього року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: юстиція цукерки юрист  
Матеріали по темі